Hvorfor male ditt eget mel? Kornmølle fra Mockmill

Fire Grunner til å Male Sitt Eget Mel

1. Sunt og bra for deg

Melet du kjøper i butikken er greit, men det inneholder ikke den samme næringen som ferskt, nymalt mel. Den eneste måten du kan utnytte alle de sunne næringsstoffene i kornet på, er ved å male det selv. Ved å male melet på egen kjøkkenbenk rett før baking, beholder du alle de essensielle næringsstoffene som er viktige for helsen din.

2. Du bestemmer

Når du har en Mockmill på benken, kan du selv bestemme hva du skal male. Skal melet være grovt eller fint? Skal det siktes eller være sammalt? Du har full kontroll over hva som havner i mølla, og du har utallige muligheter til å kombinere forskjellige kornsorter for å oppnå ønsket resultat.

3. Smak

Den ferske smaken av nymalt korn vil være en ny opplevelse for deg. Tenk deg forskjellen mellom å servere fersk frukt og grønnsaker kontra ferdigpakninger – det er en stor smakforskjell. Det samme gjelder for korn. Kornet holder best på smaken når det er i sin naturlige form, kapslet inn av planten selv. Med ferskt nymalt mel vil du oppleve en forbedret smak i bakverket ditt.

4. Opplevelsen og ytvidet kunnskap om produktene

Å male sitt eget mel er en spennende måte å oppdage nye oppskrifter på og dyrke din egen hobby. Ved å notere malingsgrader, opplevelser og erfaringer for hver type korn du maler, vil du lære mye mer enn hva du finner i butikkhylla. Bland melet du har kjøpt med hjemmemalt mel for unike resultater. Smak, heving, styrke, vannmengde og tid kan variere fra det ferdigmalte melet du kjøper. Her har du muligheten til å finne din egen favoritt og oppleve baking på en helt ny måte.

Utforsk og utvid din bakekunnskap ved å male ditt eget mel. Du finner alle kornmøllene fra Mockmill her.

Leave a Kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv