Personvernregler

Disse personvernreglene beskriver våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og utlevering av din informasjon når du bruker tjenesten, og informerer deg om dine personvernrettigheter og hvordan loven beskytter deg.

Vi bruker dine personopplysninger for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med disse personvernreglene. Disse personvernreglene er laget med hjelp av Privacy Policy Generator.

Tolkning og definisjoner Tolkning

Ordene som har stor forbokstav har betydninger definert under følgende betingelser. Disse definisjonene skal ha samme betydning uavhengig av om de vises i entall eller flertall.

Definisjoner

For formålene med disse personvernreglene:

– Konto betyr en unik konto opprettet for deg for å få tilgang til vår tjeneste eller deler av vår tjeneste.

– Tilknyttet selskap betyr en enhet som kontrollerer, er kontrollert av, eller er under felles kontroll med en part, der “kontroll” betyr eierskap av 50 % eller mer av aksjene, eierandelen eller andre verdipapirer som har stemmerett ved valg av styremedlemmer eller annen styrende myndighet.

– Selskap (referert til som enten “selskapet”, “vi”, “oss” eller “vår” i denne avtalen) refererer til Bakselv.no AS, Kirkegata 2, 3520 Jevnaker.

– Informasjonskapsler (Cookies) er små filer som plasseres på din datamaskin, mobil enhet eller annen enhet av et nettsted, som inneholder detaljer om din nettleserhistorikk på det nettstedet blant sine mange bruksområder.

– Land refererer til: Norge

– Enhet betyr enhver enhet som kan få tilgang til tjenesten, for eksempel en datamaskin, en mobiltelefon eller et digitalt nettbrett.

– Personopplysninger er all informasjon som relaterer seg til en identifisert eller identifiserbar person.

– Tjeneste refererer til nettstedet.

– Tjenesteleverandør betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler data på vegne av selskapet. Det refererer til tredjepartsselskaper eller enkeltpersoner ansatt av selskapet for å lette tjenesten, for å tilby tjenesten på vegne av selskapet, for å utføre tjenester relatert til tjenesten eller for å hjelpe selskapet med å analysere hvordan tjenesten brukes.

– Bruksdata refererer til data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenestens infrastruktur (for eksempel varigheten av et sidebesøk).

– Nettstedet refererer til Bakselv, tilgjengelig fra bakselv.no.

– Du betyr den enkelte som får tilgang til eller bruker tjenesten, eller selskapet, eller annen juridisk enhet på vegne av hvilken slik enkeltperson får tilgang til eller bruker tjenesten, alt etter hva som er aktuelt.

Innsamling og bruk av dine personopplysninger Typer av data som samles inn Personopplysninger

Mens du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å oppgi visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbare opplysninger kan inkludere, men er ikke begrenset til:

– E-postadresse

– Fornavn og etternavn

– Telefonnummer

– Bruksdata

Bruksdata

Bruksdata samles inn automatisk når du bruker tjenesten.

Bruksdata kan inkludere informasjon som din enhets IP-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene av vår tjeneste som du besøker, tidspunktet og datoen for ditt besøk, tiden brukt på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og annen diagnostisk data.

Når du får tilgang til tjenesten ved eller gjennom en mobil enhet, kan vi automatisk samle inn viss informasjon, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobil enhet du bruker, din mobile enhets unike ID, IP-adressen til din mobile enhet, ditt mobile operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og annen diagnostisk data.

Vi kan også samle inn informasjon som din nettleser sender når du besøker vår tjeneste eller når du får tilgang til tjenesten ved eller gjennom en mobil enhet.

Sporingsteknologier og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på vår tjeneste og lagre viss informasjon. Sporingsteknologier som brukes er beacons, tags og scripts for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere vår tjeneste.

Teknologiene vi bruker kan inkludere:

– Informasjonskapsler eller nettleserinformasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil plassert på din enhet. Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller til å angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av vår tjeneste. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen din slik at den vil nekte informasjonskapsler, kan vår tjeneste bruke informasjonskapsler.

– Web Beacons. Enkelte seksjoner av vår tjeneste og våre e-poster kan inneholde små elektroniske filer kjent som web beacons (også referert til som klare gifs, piksel tags, og single-pixel gifs) som tillater selskapet, for eksempel, å telle brukere som har besøkt disse sidene eller åpnet en e-post og for andre relaterte nettstedstatistikker (for eksempel registrering av populariteten til en viss seksjon og verifisering av system- og serverintegritet).

Informasjonskapsler kan være “permanente” eller “sesjons” informasjonskapsler. Permanente informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobile enhet når du går offline, mens sesjons informasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren din. Du kan lære mer om informasjonskapsler på TermsFeed nettstedartikkel.

Vi bruker både sesjons- og permanente informasjonskapsler for formålene beskrevet nedenfor:

Nødvendige / essensielle informasjonskapsler Type: Sesjons informasjonskapsler Administrert av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene er avgjørende for å gi deg tjenester tilgjengelig gjennom nettstedet og for å gjøre det mulig for deg å bruke noen av dets funksjoner. De hjelper til med å autentisere brukere og forhindre svindelfull bruk av bruker kontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om leveres, og vi bruker bare disse informasjonskapslene for å gi deg disse tjenestene.

Informasjonskapsler om godkjenning av informasjonskapsler / varsel Type: Permanente informasjonskapsler

Administrert av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har godtatt bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

Funksjonalitets informasjonskapsler Type: Permanente informasjonskapsler Administrert av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du gjør når du bruker nettstedet, som å huske dine påloggingsdetaljer eller språkpreferanse. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå at du må angi preferansene dine på nytt hver gang du bruker nettstedet.

For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og dine valg angående informasjonskapsler, vennligst besøk vår informasjonskapselpolicy eller informasjonskapseldelen av vår personvernpolicy.

Bruk av dine personopplysninger

Selskapet kan bruke personopplysninger til følgende formål:

– For å tilby og vedlikeholde vår tjeneste, inkludert for å overvåke bruken av vår tjeneste.

– For å administrere kontoen din: for å administrere din registrering som bruker av tjenesten. Personopplysningene du oppgir kan gi deg tilgang til ulike funksjonaliteter i tjenesten som er tilgjengelige for deg som registrert bruker.

– For å oppfylle en kontrakt: utvikling, samsvar og gjennomføring av kjøpskontrakten for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller av enhver annen kontrakt med oss gjennom tjenesten.

– For å kontakte deg: For å kontakte deg via e-post, telefon, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikasjon, som push-varslinger i en mobilapplikasjon om oppdateringer eller informativ kommunikasjon relatert til funksjonalitetene, produktene eller kontraktstjenestene, inkludert sikkerhetsoppdateringene, når det er nødvendig eller rimelig for deres implementering.

Handlekurv