Kategorier
- Bakeartikler
- Kornmølle og tilbehør
- Pizzaovner og tilbehør
- Korn og ingredienser
- Annet kjøkkenutstyr
- Oppskrifter
- Julekake med surdeig
- Mitt Go-To lunsjbrød!
- Verdens enkleste brød
- Kanelboller med surdeig
- Surdeigshorn
- Ciabatta
- Lag din egen surdeig
- Scoopstykker
- Surdeigsfocaccia
- Dansk Rugbrød med surdeig
- Loff med chili og oliven
- Pizza med surdeig? Såklart!
- Eplekake med surdeig
- Pølse/hamburgerbrød laget på surdeig
- Surdeigsbaguetter med honning
- Surdeigsknekkebrød med kli
- Slumperøre til pannekaker
- Tortillalefser med nymalt Landhvete
- Grov pasta ved bruk av kornmølle
- Kefirbrød med siktet landhvete
- Surdeigsbrød med frø
- Knekkebrød med surdeig
- Tips og triks
- Surdeigsbaking for nybegynnere
- Ord og uttrykk i bakingen
- Ta vare på din surdeigstarter
- Klargjøre surdeigen til bakst
- Surdeig - Hva er det egentlig?
- Utbaking
- Hvilken kornmølle passer deg?
- Hva kan males i Mockmill?
- Vask og rens av Mockmill
- Snitteknivens underverker
- Hvorfor male ditt eget mel?
- Bakers percentage
- Er brødet ferdigstekt?
- Rengjøring av hevekurver
- Er surdeigsbrød sunnere?
Mel
Mel
Kvelde Mølle - Hvetegrøpp - 1kg
Kvelde Mølle er den eneste mølla som tilbyr dette 100% norske grove produktet. Hvetegrøpp er et produkt med lange tradisjoner ved Mølla og ikke så ulikt det noen velger å kalle steelcut.
Kvelde Mølle - Steinmalt Hvetemel Siktet - 1kg
Dette er et 100% Norsk steinmalt Tipo 0 mel. Det vil si at man står igjen med litt over 60% av kornet. Dette er det første melet i Norge som kunne bære Nyt Norge merket på seg.
Kvelde Mølle - Steinmalt Hvetemel Fullkorn - 1kg
Norsk Steinmalt grovis! Her er hele kornet kvernet ned til et fin sammalt mel som tilbyr alt det norsk korn har av næringsstoffer. Fullkornmel er litt brunere enn de to øvrige melsortene fordi her er også skallet med.
Caputo durum hvetemel semola 1 kg
Durumhvete, eller hardhvete som den også kalles, er en type korn som inneholder mer gluten og protein enn vanlig hvete. Caputo durumhvete består av finmalte semulegryn. Melet har den karakteristiske gylne fargen som er typisk for durumhvete.
Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola Super 5 kg
Dette melet gir baksten en luftig, smakfull og sprø skorpe. Ideell for baking av italiensk pizzabunn med en luftig, smakfull og sprø skorpe. Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk. Inneholder 13,5% protein. W:320-340.
Caputo Pizzeria tipo-00 5 kg
Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Protein innhold 12,75% W:280-300
Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso/Cuoco 5 kg
Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba oro 5 kg
Manitoba har et høyt innhold av glutenprotein som gir en elastisk og smidig deig. Tipo «0» melet brukes for eksempel til baking av brød, butterdeig, croissanter og pizza.
Caputo hvetemel fullkorn 5 kg
Fullkorn hvetemel fra Caputo
Caputo glutenfritt mel 1 kg
Caputo Fiore Glut er en egenutviklet blanding av glutenfri hvetestivelse og naturlige ingredienser som er naturlig glutenfri, og kombinasjonen er nøye utformet for å produsere de fineste kvalitets brød og pizzabunner.