Kategorier
- Bakeartikler
- Kornmølle og tilbehør
- Pizzaovner og tilbehør
- Korn og ingredienser
- Annet kjøkkenutstyr
- Oppskrifter
- Mitt Go-To lunsjbrød!
- Verdens enkleste brød
- Ciabatta
- Lag din egen surdeig
- Scoopstykker
- Surdeigsfocaccia
- Dansk Rugbrød med surdeig
- Loff med chili og oliven
- Pizza med surdeig? Såklart!
- Eplekake med surdeig
- Pølse/hamburgerbrød laget på surdeig
- Surdeigsbaguetter med honning
- Surdeigsknekkebrød med kli
- Slumperøre til pannekaker
- Tortillalefser med nymalt Landhvete
- Grov pasta ved bruk av kornmølle
- Kefirbrød med siktet landhvete
- Surdeigsbrød med frø
- Knekkebrød med surdeig
- Tips og triks
Mel
Mel

Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola Super 5 kg
Dette melet gir baksten en luftig, smakfull og sprø skorpe. Ideell for baking av italiensk pizzabunn med en luftig, smakfull og sprø skorpe. Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk. Inneholder 13,5% protein. W:320-340.

Caputo Pizzeria tipo-00 5 kg
Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Protein innhold 12,75% W:280-300

Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso/Cuoco 5 kg
Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.

Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba oro 5 kg
Manitoba har et høyt innhold av glutenprotein som gir en elastisk og smidig deig. Tipo «0» melet brukes for eksempel til baking av brød, butterdeig, croissanter og pizza.

Caputo glutenfritt mel 1 kg
Caputo Fiore Glut er en egenutviklet blanding av glutenfri hvetestivelse og naturlige ingredienser som er naturlig glutenfri, og kombinasjonen er nøye utformet for å produsere de fineste kvalitets brød og pizzabunner.