Gå til innholdet
  • Kontakt oss
  • Min konto
Hevekurver, snittekniver og annet bakeutstyr. Lag ditt eget mel på kjøkkenet med kornmølle fra Mockmill. Vi deler oppskrifter, tips og triks på kjøkkenet
  • 45397239
  • post@bakselv.no

Ingen treff

…vis flere treff ()

Handlevogn 0 0,00 NOK Kasse
  • Meny

Produkter

  • Bakeartikler
  • Kornmølle og tilbehør
  • Pizzaovner og tilbehør
  • Korn og ingredienser
  • Annet kjøkkenutstyr
  • Oppskrifter
  • Tips og triks
Lukk

Kategorier

  • Bakeartikler
    • Startpakker og Pakketilbud
    • Hevekurver
    • Bakeskraper og rørepinner
    • Snittekniv
    • Brødformer
    • Bakeboller og målebegere
    • Kjøkkenvekt
    • Bøker
    • Annet nyttig
  • Kornmølle og tilbehør
  • Pizzaovner og tilbehør
  • Korn og ingredienser
    • Surdeig
    • Helkorn
    • Mel
    • Hermetiske tomater
  • Annet kjøkkenutstyr
    • Andre elektriske apparater
    • Kniv og skjærebrett
    • Oppbevaring
  • Oppskrifter
    • Mitt Go-To lunsjbrød!
    • Verdens enkleste brød
    • Ciabatta
    • Lag din egen surdeig
    • Scoopstykker
    • Surdeigsfocaccia
    • Dansk Rugbrød med surdeig
    • Loff med chili og oliven
    • Pizza med surdeig? Såklart!
    • Eplekake med surdeig
    • Pølse/hamburgerbrød laget på surdeig
    • Surdeigsbaguetter med honning
    • Surdeigsknekkebrød med kli
    • Slumperøre til pannekaker
    • Tortillalefser med nymalt Landhvete
    • Grov pasta ved bruk av kornmølle
    • Kefirbrød med siktet landhvete
    • Surdeigsbrød med frø
    • Knekkebrød med surdeig
  • Tips og triks
    • Ta vare på din surdeigstarter
    • Surdeig - Hva er det egentlig?
    • Utbaking
    • Hvilken kornmølle passer deg?
    • Hva kan males i Mockmill?
      • Se video av møllingen
    • Vask og rens av Mockmill
    • Snitteknivens underverker
    • Hvorfor male ditt eget mel?
    • Bakers percentage
    • Er brødet ferdigstekt?
    • Rengjøring av hevekurver

Oppskrifter

Ta en titt på våre egne oppskrifter. Her er de fleste oppskriftene laget med surdeig, men det er fullt mulig å bake de med gjær. Hvis du baker med gjær, må du erstatte surdeigen med like mengder mel og vann og tilsette gjær istedenfor. Bruker du gjær er det snakk om andre hevetider enn hva det står i oppskriften. 

Mitt Go-To lunsjbrød!

Mitt Go-To lunsjbrød!

Verdens enkleste brød

Verdens enkleste brød

Ciabatta

Ciabatta

Lag din egen surdeig

Lag din egen surdeig

Scoopstykker

Scoopstykker

Surdeigsfocaccia

Surdeigsfocaccia

Dansk Rugbrød med surdeig

Dansk Rugbrød med surdeig

Loff med chili og oliven

Loff med chili og oliven

Pizza med surdeig? Såklart!

Pizza med surdeig? Såklart!

Eplekake med surdeig

Eplekake med surdeig

Pølse/hamburgerbrød laget på surdeig

Pølse/hamburgerbrød laget på surdeig

Surdeigsbaguetter med honning

Surdeigsbaguetter med honning

Surdeigsknekkebrød med kli

Surdeigsknekkebrød med kli

Slumperøre til pannekaker

Slumperøre til pannekaker

Tortillalefser med nymalt Landhvete

Tortillalefser med nymalt Landhvete

Grov pasta ved bruk av kornmølle

Grov pasta ved bruk av kornmølle

Kefirbrød med siktet landhvete

Kefirbrød med siktet landhvete

Surdeigsbrød med frø

Surdeigsbrød med frø

Knekkebrød med surdeig

Knekkebrød med surdeig

Kategorier

  • Bakeartikler
    • Startpakker og Pakketilbud
    • Hevekurver
    • Bakeskraper og rørepinner
    • Snittekniv
    • Brødformer
    • Bakeboller og målebegere
    • Kjøkkenvekt
    • Bøker
    • Annet nyttig
  • Kornmølle og tilbehør
  • Pizzaovner og tilbehør
  • Korn og ingredienser
    • Surdeig
    • Helkorn
    • Mel
    • Hermetiske tomater
  • Annet kjøkkenutstyr
    • Andre elektriske apparater
    • Kniv og skjærebrett
    • Oppbevaring
  • Oppskrifter
    • Mitt Go-To lunsjbrød!
    • Verdens enkleste brød
    • Ciabatta
    • Lag din egen surdeig
    • Scoopstykker
    • Surdeigsfocaccia
    • Dansk Rugbrød med surdeig
    • Loff med chili og oliven
    • Pizza med surdeig? Såklart!
    • Eplekake med surdeig
    • Pølse/hamburgerbrød laget på surdeig
    • Surdeigsbaguetter med honning
    • Surdeigsknekkebrød med kli
    • Slumperøre til pannekaker
    • Tortillalefser med nymalt Landhvete
    • Grov pasta ved bruk av kornmølle
    • Kefirbrød med siktet landhvete
    • Surdeigsbrød med frø
    • Knekkebrød med surdeig
  • Tips og triks
    • Ta vare på din surdeigstarter
    • Surdeig - Hva er det egentlig?
    • Utbaking
    • Hvilken kornmølle passer deg?
    • Hva kan males i Mockmill?
      • Se video av møllingen
    • Vask og rens av Mockmill
    • Snitteknivens underverker
    • Hvorfor male ditt eget mel?
    • Bakers percentage
    • Er brødet ferdigstekt?
    • Rengjøring av hevekurver

Bestselgere

Snittekniv - Bak Selv - Rundt håndtak
Snittekniv - Bak Selv - Rundt håndtak
Hevekurv med lin - Avlang - Stor
Hevekurv med lin - Avlang - Stor
Surdeigstarter - hvete
Surdeigstarter - hvete
Barberblader 10 stk
Barberblader 10 stk
Hevekurv med lin - Rund - Medium
Hevekurv med lin - Rund - Medium

Din konto

Glemt passord?

Om butikken

  • Forside
  • Bli kunde
  • Om oss
  • Gavekort
  • Logg ut
  • Kontakt oss

Partnere

  • logoer
  • logoer
  • logoer
  • logoer
  • logoer
  • Frakt
  • Kjøpsbetingelser
  • Sikkerhet og personvern
  • Nyhetsbrev
Bakselv.no AS Kirkegata 2 3520 Jevnaker Tlf. 45397239 - Foretaksregisteret 929848748
Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer eller endre innstillinger for cookies.
Powered by 24Nettbutikk
Adresse
Kirkegata 2, 3520 Jevnaker
Telefon
45397239
E-postadresse
post@bakselv.no
Foretaksregisteret
929848748
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business
{1} Produktet ble lagt i handlevognen
Kasse
×