Tangzhong - en japansk baketeknikk

Hva er Tangzhong og hvordan bruke det i surdeigsbakingen?

Tangzhong er en japansk baketeknikk som har blitt stadig mer populær blant bakeentusiaster verden over. Teknikken involverer å lage en varm blanding av mel og vann (eller melk) som brukes til å forbedre teksturen og holdbarheten til bakverk. Dette kan også med stort hell kombineres med surdeigsbaking for å gi ekstra mykhet og saftighet til …

Hva er Tangzhong og hvordan bruke det i surdeigsbakingen? Les Videre »

Kanelbolle med surdeig

Surdeigskanelboller med kardemomme

Tenk deg duften av nybakte kanelboller som sprer seg i huset, med en dyp aroma av ferskt knust kardemomme. Det er nesten umulig å motstå! Denne oppskriften gir deg den perfekte balansen mellom søtt og krydret, med den unike surdeigsvrien som tilfører ekstra dybde og kompleksitet til smaken. Surdeigen gjør bollene luftige, saftige og gir …

Surdeigskanelboller med kardemomme Les Videre »

Verdens enkleste surdeigsbrød

Enkelt surdeigsbrød, kanskje verdens enkleste

Har du tenkt over hvor lite du egentlig trenger for å lage et ferskt surdeigsbrød? Dette er den enkleste metoden, og resultatet blir fantastisk uansett! Du trenger bare en brødform og hendene dine som verktøy. Du kan også enkelt justere ingrediensene for å lage ulike typer brød. Nederst i oppskriften finner du en video som …

Enkelt surdeigsbrød, kanskje verdens enkleste Les Videre »

Bakeklar surdeigstarter

Lag din egen surdeig: En enkel guide på 1 2 3

Har du lyst til å lage din egen surdeigstarter og utforske verdenen av surdeigsbaking? Med denne enkle metoden kan du lage din egen surdeigstarter og få glede av fantastisk, luftig bakst i lang tid fremover. Surdeigstarteren fungerer som et levende miljø der melkesyrebakterier og gjærsopper samarbeider for å heve brødet ditt naturlig. Følg disse enkle …

Lag din egen surdeig: En enkel guide på 1 2 3 Les Videre »

Handlekurv