Kategorier
- Bakeartikler
- Kornmølle og tilbehør
- Pizzaovner og tilbehør
- Korn og ingredienser
- Annet kjøkkenutstyr
- Oppskrifter
- Julekake med surdeig
- Mitt Go-To lunsjbrød!
- Verdens enkleste brød
- Kanelboller med surdeig
- Surdeigshorn
- Ciabatta
- Lag din egen surdeig
- Scoopstykker
- Surdeigsfocaccia
- Dansk Rugbrød med surdeig
- Loff med chili og oliven
- Pizza med surdeig? Såklart!
- Eplekake med surdeig
- Pølse/hamburgerbrød laget på surdeig
- Surdeigsbaguetter med honning
- Surdeigsknekkebrød med kli
- Slumperøre til pannekaker
- Tortillalefser med nymalt Landhvete
- Grov pasta ved bruk av kornmølle
- Kefirbrød med siktet landhvete
- Surdeigsbrød med frø
- Knekkebrød med surdeig
- Tips og triks
- Surdeigsbaking for nybegynnere
- Ord og uttrykk i bakingen
- Ta vare på din surdeigstarter
- Klargjøre surdeigen til bakst
- Surdeig - Hva er det egentlig?
- Utbaking
- Hvilken kornmølle passer deg?
- Hva kan males i Mockmill?
- Vask og rens av Mockmill
- Snitteknivens underverker
- Hvorfor male ditt eget mel?
- Bakers percentage
- Er brødet ferdigstekt?
- Rengjøring av hevekurver
- Er surdeigsbrød sunnere?
Pizza med surdeig? Såklart!
Pizza med surdeig? Såklart!
Caputo Pizzeria tipo-00 5 kg
Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Protein innhold 12,75% W:280-300
Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso/Cuoco 5 kg
Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba oro 5 kg
Manitoba har et høyt innhold av glutenprotein som gir en elastisk og smidig deig. Tipo «0» melet brukes for eksempel til baking av brød, butterdeig, croissanter og pizza.
Caputo hvetemel fullkorn 5 kg
Fullkorn hvetemel fra Caputo
Caputo glutenfritt mel 1 kg
Caputo Fiore Glut er en egenutviklet blanding av glutenfri hvetestivelse og naturlige ingredienser som er naturlig glutenfri, og kombinasjonen er nøye utformet for å produsere de fineste kvalitets brød og pizzabunner.
Surdeigstarter - hvete
Surdeigstarter laget på hvete
Pizzamani
I Pizzamani deler René Munthe Eik sine aller beste oppskrifter, teknikker, tips og triks for at alle skal klare å lage ekte pizza av høy restaurantkvalitet. Etter fem år med prøving og feiling har han knekt pizzakoden, og i denne boken får du svar på alt.
Pizzaturner
Når man steker pizza i en ved eller gassfyrt ovn, er det som regel ekstra mye varme fra en side. Med en pizzaturner vil man enklere få snudd pizzaen, for å oppnå jevn stek rundt på hele pizzaen.
Pizzakutter
En lekker pizzakutter som du presser gjennom pizzaen. Solid godt håndtak til bruk for to hender
Pizzahjul
Den klassiske pizzakutteren med hjulet i front, med enkelt trykk ruller over pizzaen
Pizzaspade perforert
Perforert pizzaspade som er perfekt til overføre den nydelig pizzaen fra benken til ovnen
Bakestål 6mm
Den ultimate oppgraderingen til ovnen - titalls ganger høyere varmeoverføringsevne enn stein 6mm tykt bakestål
Bakeskrape metall/tre
Bakeskrape i tre og metall for enklere håndtering av deig
Bakeskrape/deigskrape - avrundet
Bakeskrape/deigskrape i plast for enklere håndtering av deig