Slumperøre til pannekaker

Når lunsjen skal inntas og nesten ingenting frister, da blir det ofte laget ei skikkelig slumperøre til pannekaker. Surdeigen er som regel klar i enten kjøleskap eller benk rundt lunsjtider, så det passer perfekt i denne røren. Alt går på slump, og det er som regel litt forskjellige ingredienser fra gang til gang, men som oftest går jeg for dette

Ingredienser:

Surdeig

Egg

Sukker eller honning

Havregryn

Sammalt landhvete eller annet sammalt mel

Rømme eller melk

Salt

Fremgangsmåte:

Finn frem en bolle og visp sammen alle ingredienser - hvis surdeigstarteren ikke er helt på topp, så kan det være greit å tilsette litt bakepulver.

Etter du har vispet sammen, kan du finne frem stekepannen og varme opp til medium/høy temp og steke i smør. 

Stek til de er gyldenbrune på begge sider og nyt med det du måtte ønske. Min favorittopping blir en kombo av smør, brunost og bringebær - nei det er ikke sunt, men du kommer til å kose deg!